انواع پارچه نسوز

ساخت وبلاگ

عواملی که در غیر قابل اشتعال بودن پارچه های نسوز دخیل هستند وزن و بافت پارچه های نسوز است، همچنین به دلیل این که پارچه های نسوز از الیاف طبیعی مانند پشم و ابریشم ساخته می شوند آتش زدن آن ها دشوار است و حتی اگر شعله ور هم شوند به آهستگی می سوزند و همان طور که گفتیم در برخی موارد این قابلیت را دارند که خود را خاموش کنند.

کارخانه های نساجی برای بهبود کیفیت پارچه های نسوزی که تولید می کنند از ترکیب الیاف طبیعی و الیاف مصنوعی استفاده می کنند ، اما اگر نمی توانید طبیعی بودن یا مصنوعی بودم الیاف پارچه ی نسوز را تشخیص دهید می توانید از یک راه ساده برای تشخیص طبیعی بودن یا مصنوعی بودن الیاف پارچه استفاده کنید، تکه ای از پارچه را بسوزانید، اگر پس از سوختن پارچه به صورت پودر در آمد، الیاف آن طبیعی است. اما اگر پس از سوختن الیاف پارچه به صورت گوله در آمد، جنس الیاف پارچه از مواد نفتی و پارچه ی مورد نظر دارای الیاف مصنوعی است. در ادامه با روچی همراه باشید تا شما را هر چه بیشتر با پارچه های نسوز و انواع آن آشنا کنیم.

 

خصوصیات انواع پارچه نسوز

پارچه های نسوز در کنار خاصیت غیر قابل اشتعال خود ویژگی هایی دارد که آن ها را از سایر انواع پارچه مجزا می کنند ، که از جمله ای خصوصیات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پارچه های نسوز ضد اسید و باز هستند
  • دارای انعطاف پذیری بالایی هستند
  • توانایی تحمل دمای بالا تا ۱۵۰۰ درجه سانتی گراد را دارند
  • ضد روغن هستند
  • این نوع پارچه ها مقاومت بالایی در برابر حرارت، سایش، جریان، کشش و فشار از خود نشان می دهند.
  • پارچه های نسوز به دلیل مقاومت بالایی که دارند در عایق بندی دیگ های بخار، ساختمان ها و کارخانجات، نیروگاه های برق، عایق کاری تاسیسات و لوله ها کاربرد دارند.

    یکی از انواع پارچه های نسوز پارچه های ازبست هستند که از جنس الیاف آزبست تولید شده اند، پارچه آزبست دارای عرضی ۳ تا ۱۰۰ سانتی متری است و همچنین دارای ضخامت های ۱، ۱٫۵، ۲ و ۳ سانتی متری است.

    پارچه های آزبست بسته به گریدی که دارند دارای مقاومت حرراتی ۲۶۰ تا ۶۵۰ درجه سانتی گراد است. پارچه های آزبست هر سالانه در مقیاس بالا و کیفیت مناسب در ایران تولید می شود و به سایر کشورها صادر می شود. نکته ی بعدی در مورد پارچه های ازبست این است که این پارچه ها دارای کاربرد متعددی هستند و  از جمله کاربردهای آن می توان به تهیه ی لباس ها و دستکش های صنعتی نسوز، عایق کاری و حررات گیری تاسیسات ساختمانی، کارخانه ها و دیگ های بخار اشاره کرد.

     

     

    سیلیکون

    پارچه ی سیلیکونی از جمله پارچه های نسوزی است که فروش بسیار بالایی دارد و دارای دو نوع پارچه ی نسوز دو رو سیلیکون و پارچه ی نسوز یک رو سیلیکون است. ساختار و بافت پارچه های نسوز سیلیکونی از لاستیک سیلیکون و پارچه ی فایبر گلاس است.

    پارچه های سیلیکونی دارای ضخامت ۰٫۲ تا ۵ میلی متری است که دارای مقاومت حرراتی تا ۳۵۰ درجه سانتی گراد هستند . از جمله کاربردهای پارچه های نسز سیلیکونی می توان به موارد  زیر اشاره کرد:

    • تولید نوارد نقاله ی نسوز
    • تولید پرده های حرراتی کوره های القایی و صنعتی
    • محافظ و عایقی در برابر روغن داغ
    • تولید و ساخت لباس ها، دستکش های نسوز و کیسه های نسوزی که در صنعت و آتش نشانی کاربرد دارند.
    • ساخت منهول که در نیروگاه ها، پتروشیمی، سکوها و مخازن نفتی کاربرد دارند

    پارچه های نسوز سیلیکونی به عنوان بسط غیر فلزی: پارچه های سیلیکونی دارای ویژگی هایی همچون مقاومت بالا در برابر حررات، خوردگی و قابلیت ارتجاع عالی و مناسبی که دارند در مواردی همچون صنایع آهن، فولاد، مهندسی شیمی، سیمان و صنعت نفت کاربرد دارد. همچنین به دلیل این که در برخی از صنایع از بسط فلزی برای لوله ها استفاده می شود این کار موجب انبساط در اتصال و یا گسترش گرما می شود و این موجب اسیب زدن به لوله ها می شود برای جلوگیری از این آسیب ها می توان از پارچه های نسوز سیلیکونی به عنوان اتصال انعطاف پذیر لوله ها استفاده کرد.

    پارچه های نسوز سیلیکونی به عنوان عایق الکتریکی: پارچه های سیلیکونی به دلیل مقاومت بالایی در برابر ولتاژهای بسیار بالا دارند در برخی موارد به عنوان عایق الکتریکی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین این نوع پارچه های سیلیکونی برای دستکش های عایق، پارچه های عایق و … مناسب هستند.

     

     

خرید ملک در ترکیه...
ما را در سایت خرید ملک در ترکیه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ریحانه reyhanehesfandsar بازدید : 115 تاريخ : دوشنبه 28 شهريور 1401 ساعت: 10:19